Search Task

ImmuniWeb у списку 100 кращих постачальників рішень АІ у сфері фінансових послуг

21.09.2021

ImmuniWeb увійшов до AIFinTech100 по FinTech Global – глобального списку зі 100 найбільш інноваційних постачальників рішень AI для сфери фінансових послуг. Кращі компанії були обрані з понад тисячі інших групою експертів галузі та аналітиків FinTech Global. 

Для відбору переможців використовувалися такі критерії:

  • Запропоноване інноваційне технологічне рішення AI;
  • Галузева значущість розв’язуваної проблеми;
  • Зростання з точки зору залученого капіталу, виручки, залучення клієнтів;
  • Можлива економія витрат, підвищення ефективності, вплив на ланцюг створення вартості та/або збільшення доходів клієнтів.

Згідно з FinTech Global, список AIFinTech100 допомагає керівникам вищої ланки та особам, які приймають рішення в індустрії фінансових послуг залишатися в курсі останніх подій та інновацій. Компанії зі списку отримали найбільшу підтримку серед підприємств фінансового сектору.

ImmuniWeb — унікальне Saas-рішення, яке вже відоме на Європейському ринку і тепер доступне бізнесу в Україні. Воно пропонує можливості тестування додатків і хмарної безпеки на основі поєднання людського та штучного інтелекту, управління поверхнею атак та моніторингу dark net банками і компаніями, що надають фінансові послуги в більш ніж 50 країнах для запобігання кібератак, підвищення стійкості кібербезпеки і зниження ризиків відповідності.

Щоб перевірити свою інформаційну безпеку Ви можете замовити безкоштовний демо-аналіз Вашого сайту на наявність уразливих місць або придбати одноразове тестування чи безперервний (цілодобовий) моніторинг. 

Замовити консультацію

Рекомендуем также к рассмотрению:

Вверх