Search Task

iT.Artel на ІІІ Форумі “Бізнес без паперу” від Вчасно

16.11.2021

19 та 23 листопада в Києві відбудеться третій Всеукраїнський Форум “Бізнес без паперу”, який організовує сервіс цифрових рішень для бізнесу “Вчасно” у партнерстві з LIGA360.

Представники держави розкажуть про прозорість надання державних послуг та зручні цифрові сервіси для бізнесу. Лідери ринку поділяться власним досвідом впровадження електронного документообігу, помилками та інсайтами на шляху від ідеї діджиталізації до масштабування бізнесу.

На другий день Форуму — 23 листопада, засновник та керівник iT.Artel Олексій Бардаков разом з Юридичним радником програми USAID “Справедливість для всіх” висвітлять тему “Онлайн вирішення спорів без паперу” на прикладі проекту онлайн-сервісу від iT.Artel для компанії Кімонікс Інтернешнл Інк. — виконавцем проекту міжнародної технічної допомоги «Програма реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Метою цього проекту було спростити процес подання заяв в суд або поліцію на оскарження протоколу про адміністративне порушення, розірвання шлюбу та витребування аліментів на дитину для громадян України.

Виходячи з цього перед розробником постало таке завдання: розробити онлайн-сервіс з інтуїтивно зрозумілим веб-інтерфейсом, що дозволить кінцевому користувачу на основі введених ним даних згенерувати заяву, автоматично сформувати пакет супроводжуючих документів, підписати за допомогою ЕЦП (КЕП) та надіслати до відповідного органу.

З доповіді ви дізнаєтесь як відбувалась робота над проектом — стадії, результати та перспективи розвитку системи, а також, як ця розробка:

– сприятиме впровадженню елементів онлайн вирішення спорів в Україні;

– підвищить обізнаність громадян про правові аспекти спорів;

– спростить процес звернення громадян до державних установ та судів із заявами. 
Зацікавило? Ознайомитися з програмою та зареєструватися на форум можна за посиланням. До зустрічі на форумі!

Рекомендуємо також до розгляду:

Вгору