Search Task

Нові відеоматеріали по роботі BAS ERP для меблевих компаній

27.07.2020

На минулому тижні цикл відеоматеріалів по роботі BAS ERP для меблевих компаній поповнено ще двома випусками.

Тож якщо у вас меблеве виробництво або ви меблева компанія і використовуєте або плануєте використовувати BAS ERP, то переходьте на наш офіційний YouTube канал до відповідного плейлиста, де ми публікуємо відео спеціально для вас.

Найсвіжіші випуски: 

  • #15 | Головні НДІ. Набори упаковок від 14.07.2020 року. Загальна тривалість відео 3:17 хвилин.
  • #16 | Головні НДІ. Довідники продажів та фінансовий блок від 23.07.2020 року. Тривалість 4:15 хвилин.

У випуску № 15 ми розглянули довідник “Набори упаковок” та створили приклад упаковки. На відміну від попередніх довідників, даний довідник можна заповнювати по мірі необхідності, в процесі створення видів номенклатури або номенклатури, так як заздалегідь передбачити всі варіанти упаковки для всієї номенклатури досить важко.

16 випуск присвячено довідникам: «Цінові групи», «Групи аналітичного і фінансового обліку», також записали довідники значеннями за замовчуванням.

Нагадаємо, BAS ERP – це система комплексної автоматизації, в якій все побудовано на налаштуванні довідників “Видів номенклатури” та “Номенклатури” (тобто налаштування самої номенклатури в довіднику). Якщо з самого початку не провести комплексний аналіз всієї діяльності компанії, а займатися покроковим впровадженням (в нашому випадку – суто виробничий контур), то це призведе до того, що за результатами діяльності зібрати повноцінну аналітичну звітність у всіх розрізах – не вийде, так як на підставі зареєстрованих в системі рухів ТМЦ (виконання виробничих замовлень або замовлень продажів / закупівель), не будуть сформовані всі необхідні дані фінансового блоку. 

Теж саме і для фінансової складової в системі – якщо виконати налаштування номенклатури тільки для формування фінансової звітності, то повноцінно управляти процесами продажів, виробництва і закупівель, так само, не вийде. 

В результаті – налаштування НДІ потрібно буде проводити з початку. Завдання нашого прикладу – показати управління виробничим процесом.

У наступному відео ми розглянемо та заповнимо довідник «Способи забезпечення потреб». Тож підпишіться на наш офіційний канал і ви зразу після нашої публікації отримаєте сповіщення про нове відео. 

Всі свої питання можете писати у коментарях під відео або телефонуйте 044 495 45 37.

Рекомендуємо також до розгляду:

Вгору