Search Task

До уваги невеликих виробничих підприємств та сервісних компаній!

23.06.2020

З сьогоднішнього дня продуктовий портфель iT.Artel доповнено новим рішенням “BAS Малий бізнес”. Це оптимальне та сучасне рішення для підприємств Small Business Solutions (виробничих і сервісних компаній в першу чергу).

Програма дозволяє поетапно автоматизувати бізнес, починаючи з актуальних ділянок і поступово розширювати автоматизацію на інші види діяльності при необхідності. Рішення не перевантажено зайвим функціоналом, тому “BAS Малий бізнес” більш ефективний, легкий у впровадженні та подальшому використанню продукту. Його легко налаштувати під особливості організації управління та обліку бізнесу. Щоб впровадити і користуватись програмним рішення знання бухгалтерського і податкового обліку не потрібні.
У програмі не ведеться бухгалтерський облік, проте необхідні дані легко експортувати в програми для бухгалтерського обліку (наприклад, “BAS Бухгалтерію”).

“BAS Малий бізнес” призначений для:

  • ведення оперативного обліку поточної діяльності (придбання товарів, виробництва продукції, оптової та роздрібної торгівлі товарами і продукцією, надання виробничих і сервісних послуг);
  • здійснення контролю залишків запасів, взаєморозрахунків з постачальниками/покупцями і працівниками;
  • аналізу результатів роботи, планування завантаження виробництва і залишків товарів;
  • використання багатофункціональної CRM-системи.

Програмне рішення для малого бізнеса – “BAS Малий бізнес”  включається в програмні продукти готового (коробкового) рішення та рішення на 5 користувачів, які надійдуть у продаж з 24.06.2020 р.

Залюбки проконсультуємо щодо нового продукту, його переваг та механізму впровадження на вашому підприємстві.

Телефонуйте нам 044 495 45 37 або залишайте заявку через кнопку зв’язку.

Рекомендуємо також до розгляду:

Вгору