Search Task

BAS ERP для меблевих компаній #7 | Головна НДІ. Довідник Користувачі

07.04.2020

Добридень! Вас вітає компанія IT Artel і сьогодні ми продовжуємо цикл відео оглядів по автоматизації компанії меблевого виробництва на платформі системи BAS ERP.

Мета сьогоднішнього огляду: розглянути довідник Користувачі і створити перелік користувачів компанії «Кращі меблі».

Нагадаю, що компанія «Кращі меблі» складається з однієї юридичної особи, і структура компанії представлена ​​на цьому слайді.

Перейдемо до заповнення довідника:

У довіднику ведеться перелік всіх користувачів системи.

За кнопкою «Створити» створимо нового користувача.

Принцип створення записів в довіднику, а також роботи з записами, однаковий по всій системі. А саме: поля, обов’язкові для заповнення підкреслені червоним кольором, поля необов’язкові для заповнення – без червоного підкреслення.

Як я говорив раніше, ми заповнюємо тільки мінімум інформації, в нашому випадку – це прізвище, ім’я та по батькові, наприклад, начальника відділу постачання. Але тут є нюанс, що довідник користувачів підв’язані до довідника Фіз. осіб, тому простіше вибрати фіз. особа, скопіювати прізвище, ім’я, по батькові та вставити в повне ім’я.

Ім’я для входу система перетворює автоматично, при необхідності, його можна відкоригувати.

Тепер ми можемо або встановити пароль для входу в систему користувачеві по кнопці Встановити пароль, вимагати установку пароля при вході, встановивши відповідну ознаку, або встановити пароль і заборонити самостійну зміну користувачем.

Далі переходимо по посиланню Права доступу.

Що б призначити користувачу права в системі, треба віднести його до якої-небудь групи, яка, в свою чергу відноситься до профілю, в якому і налаштовуються права. Детально в рамках даного курсу настройки доступу ми розглядати не будемо, тому віднесемо користувача до групи Адміністратори.

Тепер повернемося за гіперпосиланням Головне і по кнопці «Записати і закрити» збережемо запис.

Аналогічним способом створюється перелік всіх користувачів в системі.

У наступному відео ми розглянемо процес заповнення довідника Графіки роботи, для настройки робочого часу компанії в цілому і, при необхідності, кожного підрозділу окремо.

Якщо у Вас є побажання і питання по налаштуванню системи – залишайте коментарі під відео. Після закінчення блоку Нормативно довідкової інформації ми плануємо записати окремий ролик, присвячений Вашим питань і відповісти на них.

Дякую за увагу, якщо вам сподобалося відео – ставте лайки і підписуйтесь на канал. А також, натискайте на дзвіночок, щоб першими отримувати повідомлення про вихід нових відео.

Рекомендуємо також до розгляду:

Вгору